VÄLKOMMEN TILL VÄSTKUSTENS HANDBOLLSFEST​

om cupen

Varmt välkomna till Stenungscupen!

Stenungsunds Handbollsklubb är en klubb som växer så det knakar mycket tack vare det arbete som vi gjort tillsammans med Handbollförbundet Väst där vi fick hjälp att utveckla vår klubb i projektet Grundstenen 2016.

SHK har många unga spelare och en härlig gemenskap och tillsammans hjälper vi våra barn/ungdomar/äldre spelare att hålla på med idrott och kunna ha kul med sin handboll så länge som möjligt. Vi hoppas att Stenungscupen, kommer att innebära att vi sätter Stenungsund på kartan i handbollsvärlden och att våra spelare ska kunna få uppleva mycket roliga saker med handbollen i SHK i framtiden. Det här kommer att bli ett spännande och roligt projekt.

Stenungscupen – Västkustens handbollsfest kommer att rikta sig mot flickor och pojkar födda 09/08. Vi fokuserar på B-Ungdom eftersom de i år kommer att spela USM för första gången och då är det bra att spela matcher mot många lag där varje match gäller något. Flera av lagen i vår klubb brukar ha träningsläger med andra klubbar vid denna tidpunkt, i år arrangerar vi konceptet åt er. Matcherna startar på fredagskvällen och håller på fram till söndagen. 

Välkomna till en rolig uppstart på säsongen där vi erbjuder Västkustens pärla Stenungsund!